„Gavau Rokiškio miesto gimtadienio proga dovaną. Kadangi visas dovanas deklaruojame, deklaruoju ir šitą, tik nepykite, su niekuo nenoriu ja dalintis. COVID–19. Nors ir pasiskiepijęs, bet išvengti nepavyko. Po skiepų praėjo tik nepilni trys mėnesiai“, – feisbuke penktadienį rašė politikas.

R. Godeliauskas rašė, jog jo nuomone, Galimybių pasas duoda ir duos priešingus rezultatus.

„Susirgimų skaičiai sparčiai auga ir augs. Nes žmonės nebesisaugo, ir nebesiskiepija. Viskas pastatyta ant kažkieno užgaidos sukurti tą GP. Akivaizdu, kad su GP tiesiog užsižaista. Apie tai bus galima padiskutuoti vėliau, kai bus tam jėgų... Gero linkintis paklaus – kaip jaučiuosi – prastai, nelinkiu to niekam. Bet žinau – VISKAS BUS GERAI“, – rašė savivaldybės meras.

Meras ragino ir toliau saugotis, dėvėti veido kaukes, net jei to nėra reikalaujama.

„Galimybių pasas neapsaugo, priešingai – sukuria apgaulingą iliuziją, jog jei jau kažkur įėjai, saugotis nebebūtina...“, – rašė R. Godeliauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (389)