Iki ketvirtadienio Lietuvoje viešėsiančiai delegacijai vadovauja Nacionalinės Asamblėjos draugystės su Lietuva grupės pirmininkas Vincentas Rolanas (Vincentas Rollandas), pranešė Seimo Ryšių su visuomene skyrius.

„Šiemet sukanka šimtas metų, kai Lietuva ir Prancūzija užmezgė diplomatinius santykius. Susitikimo metu aptarsime dvišalius ryšius, pristatysime Lietuvos pasiekimus ir pokyčius per tuos šimtą metų, parodysime Lietuvos ekonominį potencialą“, – sako Seimo Tarpparlamentinių ryšių su Prancūzija grupės pirmininkas Linas Slušnys.

Pirmadienį svečiai Seime susitiks su Nacionalinio saugumo ir gynybos, Užsienio reikalų ir Europos reikalų komitetų nariais, taip pat lankysis įmonėje „BOD“, kurs susitiks su energetikos ministru Dainiumi Kreiviu.

Antradienį Prancūzijos Nacionalinės Asamblėjos narių delegacija lankysis Klaipėdos miesto savivaldybėje, trečiadienį – Kaune, paskutiniąją vizito dieną, ketvirtadienį, numatytas apsilankymas Okupacijų ir laisvės kovų muziejuje Vilniuje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją