„Ką tik buvusi mokytoja (vis dar rašanti su lietuvių kalbos klaidomis), performansų Lukiškių aikštėje autorė ir garsioji riaušininkė A. G Astrauskaitė liko be pietų MOSS restorane. Astra buvo kartu su advokatu (bent taip pati sakė), matyt, ruošiasi gynybai dėl riaušių organizavimo. Pokalbis su padavėja buvo trumpas:

Padavėja: Mes aptarnaujame tik su galimybių pasu, prašau parodyti.

Astra: Oi, mergaite, turim turim, viskas gerai.

P: Prašau parodyti man.

A: Tuoj tuoj, sulakstysim to paso.

P: Man dabar reikia pamatyti, kitaip negalėsiu aptarnauti.

A: Kokia čia nesąmonė? Pagal kokį teisės aktą čia reikalaujate? Prašau parodyti jį. Čia su manim kartu advokatas, parodykite jam dokumentą, pagal kurį reikalaujate galimybių paso!“ – feisbuke rašė K. Žukauskas.

Mero patarėjas pasakojo, kad padavėja dar kažką bandė gražiuoju aiškinti, tada nesusilaikė ir įsikišo jis pats, paprašė laikytis taisyklių.

„Tada Astra su advokatu pasidavė ir prieš trenkdama durimis dar leptelėjo: „Nu ir būkit su savo tomis galimybėmis“, – pasakojo K. Žukauskas.

Mero patarėjas dėl tokio palinkėjimo nenuliūdo.

Nu ir būsim. Stiprybės padavėjams šiuo nelengvu periodu. Ir kartu pajutau šalutinę galimybių paso naudą – restoranuose sumažės nemalonių kaimynų. O Astrai liks gamintis namuose, tikiuosi, kiti restoranai irgi tokie principingi bus“, – rašė K. Žukauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1391)