„Tas nejautrumas tarp konservatorių – vyraujantis dalykas. Skirstyti žmones į kategorijas, vienus priimti, kitus žeminti, kitų tiesiog negirdėti… Taip negalima. Atsiranda tokios nuostatos – nesikalbėti su tais, kurie yra bedarbiai, teisti ar dar kokie nors. Politikai neturėtų taip elgtis su savo šalies žmonėmis. Su jais irgi reikia rasti bendrą kalbą, kad Seimas nebūtų blokuojamas, nedužtų langai, nebūtų žalojami pareigūnai“, - sako ji.

Kita vertus, politikė sutinka, kad botagas veiksminga priemonė, bet reikėtų neperlenkti lazdos.

„Sakot, botagas? Turbūt turėčiau sutikti. Aš pati šiandien pasiskiepijau antrą kartą ir sutikau ten ir jaunimo, ir vyresnio amžiaus žmonių, kurie anaiptol nebuvo nusiteikę prieš skiepus, bet paklausti, kodėl skiepijasi tik dabar, sakė, kad buvo išvykę, o pasiskiepyti planavo iki rugsėjo 1 d. Girdėjau įvairių priežasčių, - pasakojo LSDP pirmininkė. - Šiaip ar taip, perlenkti lazdos nereikia, ir pati valdžia parodė, kad, kai perlenkia lazdą, jai pačiai tenka atsitraukti nuo to, ką skelbė darysianti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (394)