Šių metų liepos 26 d. Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) ir UAB „Arijus“ pasirašė 5,4 mln. eurų vertės sutartį, kuria valstybė nusipirko neteisėtai atvykusių asmenų laikino apgyvendinimo konteinerių miestelių nuomos ir aptarnavimo paslaugas.

Skaičiavimas paprastas: vieno konteinerio nuomos ir aptarnavimo kaina mėnesiui siekia 691 Eur.

CVPP.lt puslapyje radome informaciją, kad 2021 08 09 VSAT ir UAB „Arijus" pasirašė dar vieną sutartį už 7 mln. 340 tūkst. eurų. Už šią sumą valstybė nusipirko modulinių kilnojamų statinių miestelio su 5000 vietų nuomos paslaugas.

Šios įmonės generalinis direktorius A. Ramonas turi patirties ne tik versle, bet ir politikoje. Jis yra buvęs 11-oosios ir 12-osios Vyriausybės susisiekimo viceministras. Vienuoliktosios Vyriausybės premjeras buvo Rolandas Paksas. O jam atsistatydinus premjero pareigas pradėjo eiti socialdemokratas Algirdas Mykolas Brazauskas.

Tačiau darbas ministerijoje A. Ramonui nebuvo sklandus. Jis buvo apkaltinas, kad tuo pačiu metu ne tik dirba ministerijoje, bet ir sukasi versle, turi interesų Klaipėdos jūrų uoste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)