„Vilniuje šiandien smarkiai lis. Jei dar ruošiatės į darbą ir svarstote, ar imti skėtį, tai imkite. Sinoptikai prognozuoja, kad šiandien, rugpjūčio 6 d., Vilniuje iškris daugiau nei 13 mm kritulių. Panašu, kad lynoti pradės jau 10 valandos“, – rašoma „Grindos“ feisbuko paskyroje.

Įraše minima, kad lis intensyviai, bet iki stichinės liūties dar tikrai netrauks.

„Palyginimui, liepos 6 d. Vilnių skalbė stichinė liūtis, kurios metu iškrito beveik 80 mm kritulių. Kita vertus, jei šiandieninės prognozės nepasitvirtintų ir kritulių kiekis netikėtai išaugtų, t.y. padvigubėtų ar patrigubėtų, „Grindos“ liūties valdymo ir padarinių likvidavimo ekipažai yra pasiruošę veikti“, – rašo „Grinda“.

„Grindos“ teigimu, keli skirtingi meteorologiniai šaltiniai taip pat praneša apie sustiprėsiančius vėjo gūsius. Vidurdienį jie gali pasiekti net 17 m/s .

„Jei siaučiant vėjui pastebėsite išvirtusį medį, blokuojantį važiuojamąją kelio dalį, skambinkite mums trumpuoju telefono numeriu 1355“, – rašome savivaldybės įmonės feisbuko įra

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)