Tą padaryti bus galima darbo dienomis nuo 15 iki 20 val. ir savaitgaliais nuo 9 iki 14 val. V. Gerulaičio gatvėje 1.

„Neišlipus iš automobilių ypač patogu skiepytis senjorams ir turintiems judėjimo problemų. Taip pat naujasis skiepijimo punktas bus itin aktualus tiems, kuriems atsibos kas savaitę testuotis ir laukti eilėse mainais pasirenkant šalia esantį vakcinavimo punktą“, – teigia savivaldybė.

Jos teigimu, per dieną punkte galės būti paskiepyta 100–150 gyventojų. Pirmąją savaitę bus skiepijama „Moderna“ ir „AstraZeneca“ vakcinomis.

Kaip ir kituose Vilniuje veikiančiuose skiepijimo punktuose bei vadinamuosiuose skiepobusuose, naujame V. Gerulaičio g. 1 punkte tai galima padaryti be registracijos, tereikia su savimi turėti asmens dokumentą.

Gyventojai čia gali ateiti ir pėsčiomis – skiepą gaus visi norintieji.

Kaip įprasta, po skiepo reikės 15 minučių palūkėti savo automobilyje tam skirtoje parkavimo zonoje, prižiūrint specialistui. Atėjusieji pėsčiomis po skiepo galės prisėsti įrengtoje poilsio zonoje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)