Viceministrė laidoje aiškino, jog Galimybių paso veikimas nelabai kuo skirsis nuo tvarkos, kuria veikė pavasarį.

„Veikimas niekuo nesiskirs, kiekvienas galėsime jį pasiimti Registrų centro aptarnavimo vietose. Vienas klausimas, kurį kartu diskutuojame su Ekonomikos ir inovacijų ministerija – gal šiek tiek pailginti jo galiojimą. Nes jis dabar galioja 7 dienas, kad taip dažnai nereikėtų jo atsinaujinti. (…) Gal galėtume jį pratęsti iki mėnesio. Bet pati tvarka ir sistema veiks taip pat“, – aiškino ji.

Ž. Simonaitytė tikino, jog per ketvirtadienį ir penktadienį Vyriausybė su ministerijomis spręs dėl kontaktinių veiklų sąrašo.

„Na, o dėl veiklų, kur galėtų reikėtų Galimybių paso Vyriausybė vakar priėmė sprendimą, kad šiandien, rytoj Vyriausybės kanceliarija ir visos ministerijos dirba kartu su veiklų sąrašu. Ir kitą savaitę Vyriausybė turėtų priimti galutinį sprendimą, kuriame jau bus veiklų sąrašas, kuriame reikės Galimybių paso“, – teigė Ž. Simonaitytė.

Ji teigė, jog Vyriausybė jau yra apsisprendusi, kad profilaktiniai testai tam tikrų sričių darbuotojams bus mokami.

„Dabar tik klausimas, kada tai pradės galioti“, – laidoje „Delfi rytas“ sakė viceministrė Ž. Simonaitytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)