Kaip rašo portalas lrytas.lt, buvusi „valstietė“ tikina nemačiusi sau vietos partijoje, kurioje vyrauja ne diskusijos, o diktatūra.

„Aš išėjau iš ten ir esu tokia laiminga. Partijos vadovo noras yra ne diskutuoti, o diktuoti. Man tai nėra priimtina. Galiu pasakyti nuoširdžiai – labai gailiuosi, kad ten prabuvau taip ilgai“, – portalui lrytas.lt patvirtinusi apie savo išstojimą iš LVŽS pasakojo V. Vingrienė.

Ji teigė ilgainiui pasigedusi žaliosios ideologijos atstovavimo partijoje.

„Tikėjau žaliosios idėjos realizavimo galimybe, mūsų ir partijos rinkimų programa buvo su žaliais iššūkiais, tvarumu ir pan. Bet tai nebuvo palaikoma. Mūsų, žaliųjų, nuomonė ten nėra kritinė, kuri galėtų kažką nusverti, pakeisti. Tai yra daugiau konservatyvios ideologijos partija“, – aiškino V.Vingrienė.

Po praėjusiais metais nesėkmingai jai susiklosčiusių Seimo rinkimų V. Vingrienė neseniai įsidarbino Aplinkos ministerijoje ir sako kol kas apie stojimą į kitas partijas negalvojanti.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)