„Tai pamoka visiems politikams ir ne tik politikams, kad turime labai būti atsargūs ir bent jau bandyti atskirti, patikrinti, su kuo kalbamės, net ir video ryšiu. Tačiau tas niekaip neatmeta to turinio pokalbio, kuris, ko gero, nebuvo iškraipytas, nes tai labai panašu į Užsienio reikalų komiteto pirmininko žodyną, ir tas turinys, deja, yra šiek tiek nuviliantis“, – LRT radijui ketvirtadienį sakė ji.

Pokštininkai, žinomi pravardėmis „Vovan“ ir „Lexus“, su Ž. Pavilioniu susisiekė šių metų pavasarį, jis manė kalbantis su Rusijos opozicionieriumi Leonidu Volkovu.

Vaizdo įrašo pabaigoje Ž. Pavilionis paragina pašnekovą nekreipti dėmesio į prezidento Gitano Nausėdos požiūrį ir pavadino prezidentą „simboliniu“.

Pasak A. Skaisgirytės, vis dėlto šios situacijos aptarinėjimas viešojoje erdvėje skatina žmonių atsparumą dezinformacijai ir melagienoms, nes daug kalbama apie tai, kaip jas atskirti ir nuo jų apsisaugoti.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (396)