Kad nuo tarnybos nušalinta Imuniteto skyriui vadovavusi J. Mickienė, Delfi patvirtino ir Kalėjimų departamentas.

Anot jo atstovų, šiuo metu yra atliekami tarnybiniai patikrinimai dėl „galimo neteisėto disponavimo tarnybinę paslaptį sudarančia informacija ir dėl galimo netinkamo pareigų atlikimo“.

Informacija apie galimus nusižengimus buvo gauta praėjusį penktadienį. Tą pačią dieną Kalėjimų departamento direktorius Virginijus Kulikauskas pasirašė įsakymą, kuriuo J. Mickienė buvo laikinai nušalinta nuo pareigų.

„Įvertinus tarnybinių patikrinimų metu gautą pirminę informaciją, Kalėjimų departamento direktoriaus įsakymu, J. Mickienė laikinai nušalinta nuo pareigų“, – pažymėjo departamentas.

Delfi duomenimis, informacija apie Imuniteto skyriaus viršininkės galimus nusižengimus gauta iš kitų teisėsaugos institucijų, dėl to yra atliekami net keli tarnybiniai patikrinimai.

Kalėjimų departamente J. Mickienė dirbo nuo 2018 m. spalio 30 d. Anksčiau ji yra dirbusi Policijos departamente. Su ja Delfi nepavyko susisiekti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)