„Klaipėda jau kviečia skiepytis asmenis nuo 45-erių metų. Tikimės, kad klaipėdiečiai bus vis aktyvesni, o naujame vakcinavimo centre bus kur kas lengviau užtikrinti, kad atėję skiepytis žmonės jaustųsi saugiai ir patogiai. Vakcinų yra, vieta, kur skiepytis yra, medikai pasiruošę, tad belieka priimti sprendimą, prisiregistruoti ir ateiti – vardan savęs, savo artimųjų ir visos bendruomenės“, – ragina Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Esant poreikiui, gyventojai gali būti kviečiami ir į kitus vakcinacijos centrus – Galinio Pylimo g. 3 (prie Psichikos sveikatos centro) ir Taikos pr. 76 (Klaipėdos miesto poliklinika). Vieta, į kurią reikia atvykti, suderinama registracijos proceso metu, dėl revakcinacijos – pirmo skiepo metu.

Šiuo metu elektroninėje registravimo sistemoje vakcinavimasklaipedoje.lt vakcinavimui kviečiami registruotis asmenys nuo 45-erių metų, taip pat – lėtinėmis ligomis sergantys gyventojai, kurie nori gauti pirmąją skiepo dozę. Toliau tęsiamas ir prioritetinėms grupėms pagal profesiją priklausančių asmenų vakcinavimas – jis organizuojamas pagal įstaigų pateikiamus sąrašus. Šio ryto duomenimis bent viena vakcinos doze yra paskiepyta 33 590 klaipėdiečių – t. y. 22,5 proc. gyventojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)