„Brangios mamos, Jūs esate tas gyvybės siūlas, kuris suneria skirtingas kartas ir dovanoja mums viltį. Esate palaimintos. Didžiuokitės savo vaikų pasiekimais, nes Jūs to nusipelnėte!“ – teigiama prezidento Gitano Nausėdos ir pirmosios ponios Dianos Nausėdienės sveikinime.

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen pabrėžė, kad motinos augindamos vaikus, augina Lietuvos ateitį

„Esate vertos ne vien gražių sveikinimų, bet ir kasdienės pagarbos, palaikymo ir paramos. Būkite sveikos, mylimos ir laimingos!“ – teigė ji.

„Praėjusiais metais prasidėjusi pasaulinė pandemija neleido Jūsų apkabinti gyvai. Dabar galime judėti laisviau, tačiau visus kviesčiau neskubėti. Padovanokime Mamoms ir sau po skiepą. Palaukime šiandien, kad saugiai susitiktume rytoj“, – sakė V. Čmilytė-Nielsen.

Premjerė Ingrida Šimonytė taip pat ragino saugoti mamas šiuo pandemijos laikotarpiu.

„Nuoširdžiai tikiuosi, kad jau greitai nebeliks nepaskiepytų ir neapsaugotų Mamų. Norėčiau palinkėti sveikatos ir gerovės visoms Mamoms ir jų vaikams“, – sakoma premjerės sveikinime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)