„Jau kitą savaitę skiepui kviesime 45+ amžiaus žmones, - rašo meras. –
Susikaupkim paskutinį kartą ir pasiraitokime rankoves!“

„Vilniečiai, vakcinų yra. Taip, COVID-19 padėtis Vilniuje labai sudėtinga, artimiausios dvi savaitės, pasak medikų, bus lemiamos. Labai prašau - neatsipalaiduokime per anksti, kitų šalių pavyzdžiai rodo, kad vakcinavimo pradžia sukuria per ankstyvą iliuziją, kad virusą jau įveikėme - tada jis smogia trečiąja banga.

Bet laisvė nuo baimės, karantinų ir mirtinos ligos jau ranka pasiekiama - vakcinų gavome daug (ačiū Sveikatos apsaugos ministerija ir Lietuvos Respublikos vyriausybė), šiandien/rytoj raginimą skiepytis per gyventojų informavimo sistemą gaus visi vilniečiai ir Vilniaus svečiai (ačiū Vidaus reikalų ministerijai už pagalbą).

Kviečiu tikrinti http://vakcina.vilnius.lt/ - gal jums jau priklauso skiepas. O jei esate 55-erių ar vyresni - jau tikrai galite skiepytis. Jūsų amžiaus grupės žmonės sudaro daugiau nei pusę pacientų ligoninėse - nerizikuokite, ateikite pasiskiepyti,“ - ragina R. Šimašius

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (334)