„Kaip reikia jaustis? Ir kas darosi strategų galvose ir širdyse? 14.00 sužinome, kad iš mūsų siuntos paima skiepus ir atiduoda Vilniui. O žmonės jau yra pakviesti! Ministre, 600 žmonių vardu, kurie jau turi savo skiepijimosi laiką, viešai prašau Šiaulių miestui palikti tai, kas buvo planuose ir tokius veiksmus atlikti tik iš anksto perspėjus! Po tokio Ministerijos sprendimo mums reikėtų skambinti sakyti ką? Kokį kitą laiką minėtiems 600 žmonėms paskirti? Ups“, – feisbuke rašė A. Visockas.

Meras pabrėžė, kad tokiu būdu naujam skiepui lieka tik 106 žmonės.

„Kas tai ??? Skiepijimosi greitis? Šiaulių mieste taip pat gyvena Žmonės! Jie yra tokie pat, kaip ir Vilniuje! Ačiū!“, – piktinosi A. Visockas.

Gavo pranešima apie priimtus sprendimus

Kartu meras pacitavo jų gautą pranešimą apie sprendimą skiepus nukreipti į Vilnių.

„ Laba diena. Šiandien ryte, įvertinus Vilniaus m. sudėtingą epidemiologinę situaciją ir situaciją stacionaruose, kuomet lovų užimtumas artėja prie kritinės ribos, buvo priimtas sprendimas daugiau Comirnaty vakcinų skirti Vilniaus m. gyventojų vakcinacijai. Dėl šios priežasties buvo reikšmingai perskirstytos vakcinos, tenkančios pirmai dozei, tarp savivaldybių ir daliai savivaldybių nebus pristatytas planuotas vakcinų kiekis“, – rašoma pranešime, kurį gavo Šiaulių miesto savivaldybė.

Jame minima, kad esant labai sudėtingoms epidemiologinėms situacijoms, ir ateityje bus skiriami didesni vakcinų kiekiai toms savivaldybėms, siekiant su vakcinacija kaip viena iš priemonių padėti stabilizuoti blogėjančią situaciją savivaldybėje.

„Iš anksto žinoti ir suplanuoti tokių situacijų kaip šiandien ryte yra praktiškai neįmanoma. Todėl suprantame jums iškilusius
nepatogumus dėl perskirstomų vakcinų ir už juos atsiprašome. Pridedu naują vakcinų paskirstymą“, – rašoma laiške.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (492)