Vėjas pūs iš šiaurės rytų, bus gana stiprus. Aukščiausia temperatūra niūresniuose pietiniuose rajonuose sieks 9–11 laipsnių šilumos, o šviesesnėje ir sausesnėje šiaurinėje šalies pusėje kils iki 12–14 laipsnių.

Šeštadienį minėtas ciklonas po truputį praras savo galią, atmosferos slėgis šalyje pamažu kils, daugės pragiedrulių. Tačiau trumpas, negausus lietus dar tikėtinas daugelyje šalies rajonų.

Šiaurės rytų, šiaurės vėjas naktį aprims, o dieną vėl bus apysmarkis. Temperatūra naktį pažemės iki 2–7 laipsnių šilumos, vėsiausia bus šiaurės vakariniuose rajonuose. Dieną su saulės pagalba oras sušils jau iki 12–17 laipsnių, šilčiausia bus šalies šiaurėje.

Sekmadienį mūsų regiono orus daugiausia lems virš Šiaurės rytų Europos įsitvirtinusio anticiklono pietvakarinis pakraštys. Didesnėje respublikos teritorijos dalyje lietaus tikimybė bus nedidelė, tik į pietinį šalies pakraštį dar gali užklysti vienas kitas debesis su silpnu lietumi. Vėjas išliks šiaurės rytų, naktį vos juntamas, dieną – vidutinio stiprumo.

Temperatūra naktį nekris žemiau 3–8 laipsnių šilumos, o diena turėtų nudžiuginti tiek saule, tiek šiluma: termometrai pavėsyje rodys 14–19 laipsnių, tik vėsių vandenų apsuptoje Kuršių nerijoje bus apie 12 laipsnių šilumos.

Aukštesnio slėgio laukas lems mūsų orus ir ateinančios savaitės pradžioje.

Pirmadienis prognozuojamas sausas ir gana saulėtas. Pūs nestiprus rytinių krypčių vėjas. Temperatūra naktį svyruos tarp 2–7 laipsnių šilumos, dieną oras sušils iki 13–18 laipsnių.

Antradienio naktį orai turėtų išlikti panašūs kaip pirmadienį, o dieną dėl artėjančio ciklono daugės debesų, didės lietaus tikimybė ir bus laipsniu kitu vėsiau.