Antradienio dieną debesys kaitaliosis su pragiedruliais. Daugelyje rajonų protarpiais nulis lietus, iš aukštesnių debesų gali drėbtelėti ir gana intensyvi šlapdriba. Apie vidurdienį Šiaurės, Vidurio Lietuvoje tikėtinos ir trumpalaikės ir perkūnijos. Pūs gana stiprus pietvakarių vėjas, kai kur gali net stiprūs trumpi vėjo gūsiai. Aukščiausia dienos temperatūra daug kur tesieks 5-7 laipsnius, Šiaurės vakariniuose rajonuose vos 4 laipsnius šilumos.

Trečiadienio naktį debesys sklaidysis. Tik kur ne kur galimi nedideli trumpi krituliai. Pietvakarių vėjas susilpnės. Vietomis, nukritus temperatūrai, gali susidaryti plikledis. Oras atšals iki 1-4 laipsnių šalčio, tik pajūryje bus apie 1 laipsnį šilumos.

Dieną vėl spėriai danguje formuosis kamuoliniai debesys. Daug kur trumpai palis ar kris šlapdriba. Įdienojus kai kur gali pasigirsti ir perkūnija. Vėl stipriau papūs pietvakarių vėjas. Temperatūra sieks 5–9 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį orų pokyčiai nedideli. Protarpiais pasirodys krituliai, naktį vyraus sniegas, dieną lietus, šlapdriba. Vidutinio stiprumo vėjas pasisuks iš vakarų. Temperatūra naktį bus nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos, °C, dieną 5–9 laipsniai šilumos.