Antradienį ciklonas tols, tačiau lietaus klius dar daugeliui. Naktį gausiau palis ties rytiniais ir šiauriniais rajonais, dieną vyraus silpnas lietus ir dulksna. Prie jūros, Žemaitijoje ir centriniuose šalies regionuose atsiras pragiedrulių. Su pietvakarių vėju į Lietuvą plūstelės šiltas oras. Naktį oras atvės iki 3–8 laipsnių šilumos, dieną sulauksime jau 9–14, pajūryje 6–8 laipsnių šilumos.

Trečiadienis, paskutinė kovo para, prognozuojama sausesnė ir itin šilta. Naktį rytiniame šalies pakraštyje gali nežymiai palynoti, bet diena jau lepins giedru dangumi ir saule. Naktį ir rytą kai kur trumpam suboluos rūkas. Vos juntamas pietvakarių vėjas dieną suksis iš vakarų, o kai kur ir iš šiaurės vakarų, stiprės iki apysmarkio. Termometrai naktį rodys nuo 5 iki 8 laipsnių šilumos, dieną džiugins 13–18, vakariniame šalies pakraštyje 8–12 laipsnių šiluma.

Šių metų balandžio 1-osios pokštas – staigus orų atvėsimas. Šaltasis atmosferos frontas į daugelį rajonų atneš lietaus, dieną vietomis trumpą lietų gali palydėti ir pirmosios perkūnijos. Vėjas dieną kryptelės iš šiaurės vakarų, šiaurės, stiprės - kai kur jo gūsiai pasieks net 15-16 m/sek greitį. Orai taps žvarbūs. Temperatūra irgi gerokai pažemės: naktį bus 1–6 laipsniai šilumos, dieną vos 6–11 laipsnių virš nulio. Tik pietiniame šalies pakraštyje dar tikėtina, kad oras įšils iki 14-15 laipsnių.

Penktadienį naktį be žymesnių kritulių, su pragiedruliais ir neigiama temperatūra. Daugelyje vietovių atšalus iki 0-4 laipsnių šalčio formuosis plikledis. Dieną apsilankys krituliai, daugiausia nedidelio lietaus bei šlapdribos pavidalu. Vėjas šiek tiek aprims, bet vis dar išliks žvarbus. Temperatūra tepakils iki 3-8 laipsnių šilumos.

Dabartiniais duomenimis, ilgasis savaitgalis numatomas vėsus, vėjuotas ir su mišriais krituliais.