Daugiausiai saulės spindulių šią dieną sulauks rytinių rajonų gyventojai, dangus bus beveik giedras. Nepaisant to, čia temperatūra kils vangiausiai: Utenos apylinkėse bus 2–4, aplink Vilnių 3–4 laipsniai šilumos. Ties Alytumi ir Kaunu danguje plauks tik keli balti debesys, oras šils iki 4–6 laipsnių.

Kuo toliau į vakarus, tuo debesų popietinėmis valandomis bus daugiau, bet temperatūra čia džiugins labiausiai. Telšiuose, Šiauliuose ir Raseiniuose termometrai rodys 5–7, Klaipėdoje ir Tauragėje 6–8, o Šilutės ir Pagėgių apylinkėse kai kur gali sušilti ir iki 9 laipsnių šilumos.

Trečiadienį žymesnių kritulių dar nebus. Naktį ir rytą kelius ir šaligatvius vietomis slidins plikledis. Vakariniuose rajonuose tamsiuoju paros metu matomumą prastins tvyrantis rūkas. Labiausiai atšals mažai debesuotuose rytuose – iki 4–7 laipsnių šalčio, tuo metu Žemaitijoje ir prie jūros temperatūra svyruos apie 0 laipsnių.

Dieną tankiausi debesys kaupsis ties šiauriniais ir centriniais šalies regionais, bet žymesnių kritulių neklius. Temperatūra Šiaurės vakarinėje šalies pusėje kils iki 4–6, pietiniuose ir rytiniuose rajonuose iki 6–9 laipsnių šilumos. Vėjas šią dieną bus stipresnis, pūs iš pietvakarių.