Sostinėje taip pat tikėtinas trumpalaikis negausus sniegas, termometrai čia rodys apie 3 laipsnius šilumos. Kaune šils iki 3-5 laipsnių, labiau tikėtinas trumpas lietus. Sausiausia bus vakariniame šalies pakraštyje, Telšiuose aukščiausiai temperatūra kils iki 2–4, Klaipėdoje – iki 4–6 laipsnių. Vėjas šią dieną pūs iš šiaurės vakarų, bus stiprokas.

Antradienio naktį daug kur, daugiausia Pietų ir Rytų Lietuvoje, kris trumpi krituliai, vyraus nedidelis sniegas. Ims formuotis plikledis, nes temperatūra kris iki 0–5, šiaurės rytiniuose rajonuose – vietomis iki 7–8 laipsnių šalčio. Antradienio diena prognozuojama graži, sausa ir gana saulėta. Plūstelės malonesnė šiluma – termometrai rodys 3–8, vakariniuose rajonuose – vietomis 9–10 laipsnius šilumos. Vėjas bus gerokai ramesnis nei pirmadienį.

Trečiadienį kritulių tikimybė išliks nedidelė, keli lašai iškris nebent tik prie jūros. Naktį kai kur bus slidu dėl plikledžio, prastės matomumas dėl rūko. Temperatūra pasiskirstys nuo 3 laipsnių šalčio kai kur rytiniuose rajonuose iki 2 laipsnių šilumos pajūryje. Dieną debesuotumas bus didesnis, bet pasirodys ir saulė, ji orą įšildys iki 4–9 laipsnių. Pietvakarių vėjas bus aktyvesnis.

Ketvirtadienį dangus niauksis, bet palynos tik vietomis. Pietvakarių vėjas pūs 6–11 m/s greičiu. Naktį temperatūra nekris iki neigiamų reikšmių, bus tarp 0 ir 4 laipsnių šilumos. Dieną, nors ir apniukę, bet šilta – 5–10 laipsnių.

Penktadienį retkarčiais užslinks drėgnesni debesys su lietumi. Nepaisant to, į šalį ir toliau plūs šiluma: naktį bus 0–5, dieną – net 8–13 laipsnių.

Savaitgalį šalčiai neužklups, bet po šiek tiek sausesnio šeštadienio sekmadienį ir vėl klius kritulių.