Tegul tyla prabyla

„Paieška niekada nebuvo nutraukta ir policija tikrai padarė gerą darbą ir toliau nenuleidžia rankų.

Dar nerado...

Svetimas skausmas tampa savu. Taip nebūna gyvenime, kad žmogus dingtų į niekur, kažkas tame dingime slypi. Jei tu skaitai ir žinai ką nors, bent menkiausia užuomina gali padėti. Nelik abejingas. Dingusiojo laukia ir ieško sesuo, brolis, tėtis ir mama. Virpantis trapus mamos balsas klausia ir klausia tą patį klausimą – kur mano sūnus?

Gilus atodūsis, tarsi nebyli malda ir skausmo ašaros... O atsakymas – spengianti tyla. Sudraskyk tylą, kalbėk, netylėk. Bet kuri mama, davusi gyvybę savo sūnui, lauks jo visą gyvenimą...“ – rašė ir prašė L. Velch.

Lankėsi pas draugus

Priminsime skaitytojams, kad Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai vykdo A. Rakausko, gimusio 1998 metais, paiešką, kuris gruodžio 29 d., apie 23 val. išėjo iš pažįstamo namų Kauno rajone, Vandžiogalos seniūnijoje, Kazimieravos kaime, ir nebegrįžo.

Vyras su savimi pasiėmė tik raktus, neturėjo daugiau nieko. Aplink draugo namus – vien laukai ir miškai, kuriuos pareigūnai jau iššukavo. Jokių pėdsakų nepavyko rasti.

Prašo pagalbos

Jauno vyro pareigūnai ieškojo pasitelkdami tarnybinius šunis, paieškai buvo pakeltas ir sraigtasparnis. Į paiešką įsitraukė ne tik artimieji, bet ir savanoriai. Tačiau, deja, vyro surasti nepavyksta.

Asmenis, mačiusius ar žinančius Arnoldo Rakausko buvimo vietą bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno rajono policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 612 63 787 arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.