Šiaurės ir vakarų Lietuvoje daug kur iškris krituliai, daugiausia tai bus negausus sniegas, likusioje šalies dalyje žymesnių kritulių būti neturėtų.

Pūs vidutinio stiprumo pietvakarių, vakarų vėjas, kai kur pustys šviežiai iškritusį sniegą. Temperatūra įdienojus svyruos nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos, dėl neigiamos temperatūra ir kritulių kai kur bus slidu, o vakare plikledis formuosis daugelyje vakarinių ir šiaurinių rajonų.

Ketvirtadienio naktį bus ir tankių debesų ir giedresnio dangaus plotų, vietomis, daugiausia pietiniuose ir rytiniuose rajonuose, negausiai pasnigs. Vėjas aprims ir suksis iš pietų, pietryčių. Temperatūra pažemės iki 3–8 laipsnių šalčio, didesnėje šalies dalyje pasitaikys slidžių kelių ir šaligatvių ruožų.

Ketvirtadienio pirmoje dienos pusėje debesys šiek tiek praretės, kritulių būti neturėtų, popietę pradedant vakariniais rajonais dangų dengs vis tankesni debesys, vakarop į vakarinius rajonus atkeliaus krituliai, daugiausia tai bus sniegas. Įdienojus stiprės pietryčių, pietų vėjas, vakare pajūryje gūsiai sieks 15–17 m/s. Temperatūra kils iki 1–5 laipsnių šilumos.