Iki pietų dar daug kur plauks gana tankūs debesys, tik šiaurės vakariniuose rajonuose dangus giedrės nuo pat ryto, o vėlyvą popietę debesys jau bus praretėję beveik visoje šalyje.

Vidutinio stiprumo vakarų vėją keis apysmarkis šiaurės vakarų vėjas, vietomis gūsiai sieks iki 16 m/s. Temperatūra dėl dažnai pasirodančios saulės dar sugebės pakilti iki 5–10 laipsnių šilumos.

Trečiadienio naktį debesys prasisklaidys visoje šalyje, tik antroje nakties pusėje į pietvakarinius rajonus vėl atplauks tankesni debesys, gali susidaryti rūkas. Kritulių nenumatoma. Šiaurės vakarų vėjas rims ir suksis iš vakarų. Pragiedrėjus temperatūra kris iki 0–4 laipsnių šalčio, tai vienur tai kitur formuosis plikledis, tik prie jūros išsilaikys 1 laipsnio šiluma.

Trečiadienio dieną vakarinius rajonus uždengs tankesni debesys, likusioje šalies dalyje bus debesuota su pragiedruliais. Vakariniuose rajonuose iš tankesnių debesų kai kur silpnai palynos, gali tvyroti rūkas. Vidutinio stiprumo vėjas daugiausia pūs iš pietvakarių. Temperatūra įdienojus nekils aukščiau 2–7 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį per šalį slinks aktyvesnis šaltasis atmosferos frontas. Naktį vietomis, dieną daug kur pasirodys krituliai, vyraus šlapdriba ir sniegas. Naktį temperatūra svyruos apie 0 laipsnių, dieną bus tik 1–4 laipsniai šilumos.