Šiandien pirmoje dienos pusėje vakarinius rajonus vėl pasieks nauja, palyginti negausi, sniego porcija. Sniegas pamažu plis į rytus, kraštinius rytinius rajonus pasieks tik vakaro valandomis. Taigi, rytinėje šalies pusėje nemažą dienos dalį tikimasi gana šviesių su pragiedruliais orų. Vis dar pūs vidutinio stiprumo šiaurės rytų, rytų vėjas, vakariniuose rajonuose gali silpnai pustyti. Aukščiausia dienos temperatūra vakariniame šalies pakraštyje sieks 8-9 laipsnius šalčio, daug kur kitur bus apie 10-11 laipsnių šalčio.

Nedidelis sniegas didesnėje šalies dalyje tęsis dar ir ketvirtadienio nakties pirmoje pusėje. Vėliau debesys vėl plonės, pasirodys nedideli pragiedruliai. O temperatūra paryčiais jau gali nukristi iki 15-20 laipsnių šalčio. Ketvirtadienio dieną gausesnio sniego nenumatoma.

Tačiau vėl ims stipriau pūsti šiaurės vėjas, pradės pustyti. Temperatūra švelnės iki 8-13 laipsnių šalčio.

Penktadienį sniego tikimasi nedaug, tik vietomis gali silpnai, trumpai pasnigti, bet dar labiau stiprės šiaurės vakarų vėjas, ypač rytinėje šalies pusėje. Gali netik pustyti, bet kilti ir pažemio pūgos. Temperatūra keisis nedaug.