„Mūsų frakcija nepritaria. Nematome dabar būtinybės rengti neeilinę sesiją“, – BNS po „valstiečių“ frakcijos posėdžio sakė seniūnė Aušrinė Norkienė.

„Darbiečiai“ ketvirtadienį pranešė svarstantys kreiptis į Konstitucinį Teismą, kad jis nuspręstų, ar Vyriausybės numatyti karantino ribojimai nediskriminuoja smulkaus verslo. Jie paskelbė renkantys parašus, kad dėl šio klausimo kitą savaitę būtų sušaukta neeilinė Seimo sesija.

Sušaukti neeilinę sesiją gali trečdalis parlamentarų – ne mažiau kaip 47 Seimo nariai. Darbo partija Seime turi 10 atstovų.

Pagal Vyriausybės nustatytą tvarką, nuo gruodžio vidurio veiklą gali tęsti parduotuvės, kurių pagrindinė veikla yra maisto prekių pardavimas, tačiau joms nedraudžiama prekiauti ir ne maisto prekėmis. Turgavietėse leidžiama tik maisto prekyba, atskiros ne maisto prekių parduotuvės yra uždarytos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)