„Džiaugiuosi, kad prie TS-LKD komunikacijos komandos prisijungė P. Levickytė. Paulina pastaruosius metus dirbo naujienų agentūroje ELTA, kur ją pažinome kaip aštrią, bet visados profesionalią ir objektyvią žurnalistę. Paulina dirbs TS-LKD atstove spaudai, padės mums valdyti kasdienį komunikacijos srautą, palaikyti ryšius su žurnalistais ir dar geriau rodyti tuos darbus, kuriuos dirbame Lietuvos žmonių labui”, – išplatintame pranešime teigia TS-LKD frakcijos seniūnė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė.

P. Levickytė nuo 2018 metų dirbo naujienų agentūroje ELTA. Ji, Mykolo Romerio universitete (MRU) baigusi „Tarptautinės politikos ir ekonomikos“ studijų programą, įgijo politikos magistro laipsnį. MRU baigė ir politikos mokslų bakalauro studijas.

„Džiaugiuosi, kad galiu prisijungti prie TS-LKD komandos. Tikiu, kad Lietuvoje gali formuotis kitokia politinė kultūra ir kitoks požiūris į darbą mūsų valstybei. Viliuosi savo sukauptomis žiniomis prisidėti prie TS-LKD tikslų įgyvendinimo”, – teigia P. Levickytė.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)