„Tikiuosi, kad viceministrė išjudins užstrigusį valstybinį atliekų tvarkymo planą, efektyviai įgyvendins žiedinės ekonomikos paketą, reformuos pakuočių atliekų tvarkymo sistemą, dėl kurios nepasitenkinimą kelia visi sistemos dalyviai“, – pranešime sakė aplinkos ministras Simonas Gentvilas.

Aplinkotyros ir aplinkotvarkos išsilavinimą turinti R. Radavičienė yra vadovavusi ministerijos Atliekų skyriui, buvo Lietuvos komunalininkų ir atliekų tvarkytojų asociacijos prezidentė ir direktorė, o nuo 2018 metų kuravo aplinkosaugos, energetikos, infrastruktūros klausimus Lietuvos pramonininkų konfederacijoje.

Aplinkos viceministrais jau dirba miškų ekologas Danas Augutis, kuruojantis gamtos apsaugos politiką, Gintarė Krušnienė, atsakinga už Žaliojo kurso politiką, ir Darius Kvedaravičius, atsakingas už teritorijų ir statybų politiką

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)