Info TV“ žiniomis, vakcinas šiuo metu nedirbančiame Anykčių SPA centre gavo ir vadovė, ir administracijos bei virtuvės darbuotojai.

Ryšiai su socialinės apsaugos ir darbo ministre

Su vardu „SPA Vilnius“ yra susiję trijuose miestuose – Vilniuje, Druskininkuose ir Anykščiuose – įsikūrę SPA centrai. Būtent Anykčių SPA darbuotojai ir buvo paskiepyti dar praėjusią savaitę.

Kaip pranešė „Info TV“, prieš tapdama politike 2004-2006 m., dabartinė socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė dirbo įmonėje „Raminora“, kuriai šiuo metu priklauso „SPA Vilnius Druskininkai“. Dabartinis šios įmonės vadovas yra M. Navickienės vyro Mindaugo Navicko brolis Rokas Navickas.

„Mažai tikėtina, kad tai yra sutapimai, juo labiau, žinant, kad įstaigų vadovai yra atsakingi už sąrašų sudarymą ir išsiaiškinimą, ką ir kur reikia vakcinuoti. Juo labiau, kad tai ne pirmas atvejis, kada matome, kad savininkai ar vadovai vienu ar kitu būdu sudalyvauja“, – situaciją komentavo valstiečių atstovas, buvęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijsu Veryga.

Monika Navickienė

Kaltinimus atmeta

M. Navickienės atstovas spaudai Tomas Kavaliauskas „Info TV“ teigė, kad tai yra tik opzocijos išvedžiojimai, neturintys nieko bendro su tiesa.

„Ministrė jokiu būdu ar forma nesudarinėja eilės ir nenustato prioritetų. Ką ir kada skiepyti nustato tik ekstremalių situacijų valdymo komisijos vadovas.

M. Navickienė savo veikloje vadovaujasi tik vakarietiškais skaidrumo ir etikos standartais. Todėl tokie niekuo nepagrįsti išvedžiojimai ne tik žeidžia, bet ir skaudina“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)