Sveikatos apsaugos ministerija praėjusią savaitę buvo pranešusi, kad laikinai Kauno ir Panevėžio regionuose stabdo skiepijimą nuo koronaviruso, dėl to, kad vakcinos siuntos gabenimo metu galimai buvo pažeistas reikalaujamas temperatūrinis režimas.

Tiesa, kiek vėliau tą pačią dieną ministerija patvirtino, kad skiepijimas gali būti tęsiamas, nes logistiniai sutrikimai nepakenkė vakcinos kokybei.

Ketvirtadienį lankydamasis valstiečių frakcijos posėdyje sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys tuomet patikino, kad ministerija rimtai kalbėsis su vakcinas transportavusia įmone bei neatmetė, kad šioje srityje galimi pokyčiai.

„Tai buvo ne gamintojo į Lietuvą siųsti nukrypimai, tai buvo būtent Lietuvos pervežimo eigoje tas nukrypimas. Su šia bendrove, panašu, turėsime rimtą pokalbį ir galbūt net pokyčių“, – posėdyje sakė A. Dulkys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)