„Vilių Semešką pažįstu kaip principingą politiką, kuriam visada rūpėjo skaidrumo klausimai, be to, jis yra ir Lietuvos šaulių sąjungos narys. Tikiuosi, kad šios jo savybės pagelbės viceministro darbe”, – savo sprendimą komentuoja krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas.

„Man didelė atsakomybė ir garbė prisijungti prie krašto apsaugos stiprinimo. Dėsiu visas pastangas, kad valstybės biudžeto lėšos būtų naudojamos efektyviai ir skaidriai“, – sako krašto apsaugos viceministras V. Semeška.

Ekonomikos ir bankininkystės išsilavinimą turintis V. Semeška pastaruosius trejetą metų ėjo Vyriausiosios rinkimų komisijos nario pareigas, dirbo Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarijoje frakcijos referentu. Jis taip pat turi sukaupęs didelės patirties dribdamas privačiame sektoriuje: yra vadovavęs kelioms tarptautinėms bendrovėms, buvo valdybos nariu ir pirmininku.

V. Semeška yra apsigynęs magistro laipsnį Vilniaus universitete, baigęs bankininkystės studijas Vilniaus aukštesniojoje ekonomikos mokykloje.

Naujasis krašto apsaugos viceministras V. Semeška yra Lietuvos šaulių sąjungos narys Antano Juozapavičiaus šaulių 1-ojoje rinktinėje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)