Pranešė kaimynai

Apie didelį specialiųjų tarnybų sujudimą Šlapaberžės kaime „Rinkos aikštės“ žurnalistui pranešė Miško gatvėje gyvenantys kaimynai.

Žmonės pasakojo, kad prie vieno iš daugiabučių namų matė net tris policijos ekipažus, greitąją medicinos pagalbą. Galų gale jie teigę matę, kaip laidojimo paslaugas teikiančios įmonės atstovai iš vieno butų išnešė kūną.

Kaime imta kalbėti, kad įvyko didelė nelaimė, kalbų būta visokių – ir pagrįstų, ir nepagrįstų.

Mirė tėvas

„Rinkos aikštė“ išsiaiškino, kad viename iš daugiabučio butų, kuriame gyvena motina, tėvas ir sūnus, kilo žodinis konfliktas tarp tėvo ir sūnaus. Po šio konflikto užgeso tėvo gyvybė. Tokius pirminius duomenis patvirtino ir Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

„Turime informaciją, kad sausio 6 d. apie 20.30 val. gautas pranešimas apie Kėdainių rajone, Dotnuvos seniūnijoje, įvykusį žodinį konfliktą tarp dviejų vyrų (gim. 1978 m. ir 1953 m.), po kurio blogai pasijuto vyras (gim. 1953 m.).

Atvykę medikai konstatavo vyro mirtį, pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti“, – įvykį komentavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Spėja, kad neatlaikė širdis

Kalbinti kaimo gyventojai negailėjo gerų žodžių apie tragediją ištikusią šeimą. Miręs žmogus buvo labai geras ir ramus, vyriškis pasižymėjo darbštumu, nebuvo išgeriantis.

Žmonės teigė manantys, kad po konflikto su sūnumi neatlaikė vyro širdis. Visgi, tikslias mirties priežastis įvardins specialistai.

Pirminiais duomenimis, akivaizdžių smurto žymių ant kūno nebuvo užfiksuota. Įvykio aplinkybes aiškinasi Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai.