Vilnietė LNK žinioms kalbėjo, kad prieš sustabdyta žurnalistų kaip tik ir kalbėjo apie savo šeimos metus. Moteris teigė, kad jie nebuvo blogi, visi šeima sveika, turėjo progą pamatyti daugiau gražių Lietuvos kampelių.

Vilniuje gyvenantis vyras sakė priešingai – metai jam buvo labai blogi.

„Man šitie metai buvo labai blogi, tikrai. Net neturiu pasakyti, kas buvo gero. Iš viso nieko gero, visi metai buvo labai blogi“, – kategoriškai kalbėjo vyras.

Kitas LNK žinių pašnekovas sustabdytas Vilniaus senamiestyje teigė, kad pozityvi žinia Lietuvai – naujojo Seimo išrinkimas.

„Nors bendrai žiūrint taip, kaip susitvarkė valstiečiai su pirmąja koronaviruso banga irgi yra ganėtinai pozityvi žinia“, – apie politikų darbus kalbėjo vilnietis.

Pensininkas Panevėžyje teigė, kad metai jam „pusę per pusę“.

„Gyventi galima. Kas reikšmingo, tai pas mus Seimo rinkimai įvyko, pasaulyje nieko tokio ypatingo, dar JAV rinkimai“, – svarbius įvykius vardijo jis.

Kitas LNK žinių kalbintas panevėžietis sakė išmokęs naudotis visomis nuotolinėmis programomis.

„Privertė gyvenimas, bet tam aš jau ruošiausi“, – sakė jis.

„Koronavirusas, va kas yra. Visą laiką pergyvenu, kai matau, kad ir kitose valstybėse miršta daug žmonių, ligoninės pilnos. Tai va, visai Lietuvai ir žmonėms linkiu nešioti kaukes“, – sakė panevėžietė.

Kitas LNK žinių pašnekovas teigė, kad kiekvieni metai atneša kažką naujo. Tad metų jis negali vertinti nei gerai, nei blogai.

„Sakyčiau, kad vidutiniški buvo“, – sakė vyras.

„Oi blogi. Labai blogi, kad tik tokių metų daugiau nebūtų. Nei kad šventes kartu galima švęsti, nei susitikti“, – emocingai metus įvertino Jonavos gyventoja.

Kitai LNK žinių pašnekovei teko pripažinti, kad 2020–uosius prisimins kaip pandemijos metus.

„Tai užsifiksuos visų atmintyje ir ne vieniems metams. O niekada negali visą laiką būti blogai“, – sakė ji.

Vilnietė tikino, kad jai įsiminė Seimo rinkimai.

„Aš asmeniškai tikėjausi kitko. O šiaip tai pavasarį visai buvo geros nuotaikos, kada susitvarkėme su tomis problemomis“, – sakė moteris.

Vilniaus centre kalbinta mergina kaip svarbiausią metų įvykį įvardijo faktą, kad Vyriausybėje atsirado daugiau moterų.

Jos kolegė sakė, kad praėjus metams su tiek daug įvykių ryškiausią atsiminimą paliko būtent koronavirusas.

„Vasarą net atlaisvinus karantiną visą laiką buvo toks nerimas – ar po mėnesio dar galėsi kur važiuoti“, – sakė mergina.

Vilnietis aiškino, jog jam atrodo, kad nepaisant smulkių politinių rietenų reikia niekada nepamiršti, kad Lietuva gyvena daug geriau.