Atvejai, kai užsikrėtimo aplinkybės nėra aiškios, konstatuoti, kai susirgęs žmogus nebuvo išvykęs į užsienį ir nekontaktavo su patvirtintais susirgusiais asmenimis.

Koronavirusas taip pat toliau plinta slaugos, globos įstaigose ir ligoninėse. Kretingos rajone įsikūrusiuose Padvarių socialinės globos namuose užfiksuota 12 atvejų, o Vilniuje esančiame Antavilių pensionate – du nauji atvejai.

Nauji užsikrėtimai taip pat fiksuoti protrūkiuose, susijusiuose su Vilniaus miesto klinikine ligonine ir šios ligoninės I-uoju gimdymo skyriumi, Šilutės ir Klaipėdos universitetinėje ligoninėse.

Taip pat nauji atvejai susiję su LSMU Kauno klinikomis, Šeškinės poliklinika, ir Nacionaliniu vėžio institutu.

Nauji susirgimai registruoti ir bendrovėse: Klaipėdos statybos įmonėje, statybinių medžiagų prekybos įmonėje Vilniaus rajone, laivų remonto ir baldų gamybos įmonėse Klaipėdoje, trąšų gamyba, prekyba ir eksportu užsiimančioje įmonėje, įsikūrusioje Kėdainių rajone, saugos tarnybos įmonėje Plungės rajone, pieno produktų gamybos, paukštienos produkcijos gamybos ir rūbų siuvimo įmonėse Marijampolėje, šilumos tiekimo ir gamybos įmonėje Kazlų Rūdoje.

Atvejų, susijusių su protrūkiais šeimose, praėjusią parą visoje Lietuvoje, šiuo metu turimais duomenimis, registruota 149.

Iš viso Lietuvoje registruoti 147 tūkst. 997 COVID-19 atvejai, 77 tūkst. 832 asmenys pasveiko, 67 tūkst. 648 – tebeserga. Nuo koronaviruso iš viso mirė 1950 žmonių.