Gruodžio 30-ąją Vilija Targamadzė savo Facebook paskyroje rašė:

„Mielieji, būkite atidūs ir saugokitės bei saugokite vieni kitus. Tegul būna viltingi ir sėkmingi metai. O visos negandos anksčiau ar vėliau praeina. REIKIA OPTIMIZMO IR VILTIES.

Noriu atsiprašyti, kad neatsakiau ir greitu laiku neatsakysiu į Jūsų gan gausiai gaunamas žinutes. Tai priklausys nuo sveikatos būklės.

Visgi, COVID-19 neaplenkė ir manęs.“

Moteris pasidalino ir savo teigiamo testo nuotrauka.

Teigiamas Vilijos Targamadzės COVID-19 testas

Nors iš savo sekėjų politikė sulaukė palinkėjimų greitai pasveikti, visgi klastingoji liga smogė kaip reikiant. Sausio 3-iąją, sekmadienį, V. Targamadzė pasidalino įrašu apie dabartinę savo sveikatos būklę:

„Labai ačiū už rūpestį ir siūlomą pagalbą. Esu sujaudinta Jūsų gerumu. Man jau yra abiejų pusių plaučių uždegimas.Tariamės su gydytojom dėl tolimesnės eigos. Iškviesta GPM.

Labai prašau nepykite-tikrai neturiu jėgų atsakyti į Jūsų žinutes. Ir l.prašau neskambinkite. Aš kalbėsiu pakolkas tik su medikais.Tiesiog bendravimui neturiu jėgų. Galite rašyti FB. Kai galėsiu, parašysiu. Bet į skambučius ir asmenines žinutes neturiu jėgų atsakyti. Tikiuosi supratimo. Ačiū. Vežė su deguonimi.“

Vilija Targamadzė