„Labai aiškiai noriu atsiriboti nuo Viktoro vandens procedūrų“, – feisbuke rašė politikas.

Politikas ironizavo, kad jei tai yra politinės partijos komunikacijos linija, vanduo čia nepadės, tik psichiatras. Seimo narys A. Guoga ragino V. Uspaskichą trauktis iš partijos lyderio pozicijos.

„Jeigu čia yra Darbo partijos komunikacinė linija, tai čia vanduo nepadės, čia jau reikia psichiatro.
Jeigu partijos žmonės užsiima „ gydomojo vandens“ distribucija, tai čia šamanų susirinkimas, bet ne politinė veikla. O gal jie verčiami taip daryti? Tada visą informaciją siųskite man.

Manau, kad Pirmininkui reikia trauktis iš pareigų ir tada eiti gydyti žmones. Gal jam tai seksis? Gal jam tai padės?“ – klausimą kėlė A. Guoga.

Parlamentaras teigė, kad Darbo partijoje yra daug atsakingų, kritiškai mąstančių žmonių.

„Jie neturi tapti vieno asmens kosminių iniciatyvų įkaitais“, – feisbuke rašė jis.

A. Guoga rašė, kad kažkas turi netylėti ir aiškiai pasakyti, kad taip elgtis negalima.

Viktoras Uspaskichas

„ Kad yra atsakomybė prieš žmones. Kad partija neužsiims šarlatanizmu. Kad turime viską padaryti, kas nuo mūsų priklauso ir dar daugiau, kad sustabdyti virusą, išsivaduoti iš to sukaustymo ir baimės, kuri yra apėmusi šalį ir žmones“, – aiškino jis.

A. Guoga pabrėžė, kad tokiais dalykais „nejuokaujama“.

„O jeigu čia rimta iniciatyva, tai mano vibracinis dažnis absoliučiai jos neatitinka“, – socialinėje erdvėje ironizavo A. Guoga.

Delfi primena, kad sekmadienio vakarą Darbo partijos lyderis, europarlamentaras V. Uspaskichas feisbuke kvietė įsigyti vandens, neva padedančio sukurti imunitetą nuo COVID–19 ir netgi pasveikti nuo infekcijos.