Švenčių mišios bus transliuojamos pagal tokį tvarkaraštį:

Gruodžio 24 d., 19 val., – Piemenėlių šv. Mišios iš Kauno kunigų seminarijos, Švč. Trejybės bažnyčios.

Gruodžio 25 d., 12 val., – Kalėdų dienos šv. Mišios iš Kauno kunigų seminarijos, Švč. Trejybės bažnyčios.

Gruodžio 27 d., 12 val., – Šventosios šeimos sekmadienis iš Kauno Šv. Juozapo (Vilijampolės) bažnyčios.

Gruodžio 31 d., 23 val., – Padėkos už praėjusius metus šv. Mišios iš Kauno kunigų seminarijos, Švč. Trejybės bažnyčios.

Sausio 1 d., 12 val., – Švč. Mergelės Marijos, Dievo gimdytojos, šventė ir pasaulinė taikos diena. Mišios iš Kauno arkivyskupijos kurijos koplyčios.

Sausio 3 d., 12 val., – Kalėdų antro sekmadienio šv. Mišios iš Kauno kunigų seminarijos, Švč. Trejybės bažnyčios.

Jau nuo Velykų televizija Delfi TV ir portalas Delfi kiekvieną sekmadienį, 12 val., transliuoja pamaldas iš įvairių Lietuvos bažnyčių: Šiluvos Švč. Mergelės Marijos Gimimo bazilikos, Kauno Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčios, Kauno šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedros bazilikos ir kitų.

Jeigu savo televizoriuose dar neradote Delfi TV, pabandykite peržiūrėti visų rodomų kanalų sąrašą – gali būti, kad jo tiesiog dar nepamatėte tarp kitų gausos. Jeigu nerandate, atnaujinkite kanalų paiešką. Jei nepadės ir šie būdai, kreipkitės į savo televizijos tiekėją. Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas, pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)