Psichologas M. Truncė kalbėdamas apie tai, kodėl vyrai pradeda dairytis į jaunesnes moteris, nurodė, jog egzistuoja keletas veiksnių ir vienas iš jų – testosterono kiekis vyrų kraujyje.

„Didžiausia jo koncentracija būna 22-ais gyvenimo metais. Tokių metų jie dažniausiai padaro ir lytinių nusikaltimų. Moterims tas estrogenų kiekio kraujyje pikas būna 32-34 gyvenimo metais. Vadinasi, moteris iki 30 metų yra pumpuras, o 32-34 metais pražysta kaip žiedas į dangų.

Todėl jos seksualinis aktyvumas, suteiktas gamtos, labai padidėja, o paskui staigiai krenta. Deja, vyro nuo 22 metų iki 70-ies leidžiasi pamažu. Tada atsiranda toks seksualinio libido skirtumas. Taigi, vyras dar seksualiai aktyvus, nori, o žmona, pavyzdžiui, nebenori. Jos galvoje vaikai ir kiti dalykai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)