Komentatoriai juokavo, kad šis posėdis turbūt taps populiariausias internete. Kai kurie komentavo, kad „Petras išlenda iš spintos“, taip pat klausė, ar „Petras Gražulis pakeitė orientaciją?“

Politikas ir paslaptingas vyras antrame plane

„Delfi“ susisiekus su pačiu Seimo nariu, jis atsisakė atsakyti į bet kokius klausimus ir komentuoti minėtą vaizdo įrašo ištrauką. Trumpai pasakė: „Aš į durnus klausimus neatsakinėju.“

Pateikiame ir posėdžio vaizdo įrašą, kuris sukėlė juoką internete, žiūrėti nuo 13.45:

Tokias internautų pašaipas ši situacija galėjo sukelti, nes politikas garsiai priešinasi homoseksualų santykiams ir jų nepripažįsta, todėl antrame plane pamatytas vyras ir paskatino juos ironizuoti.

Beje, parlamentaras yra išgarsėjęs šūkiu „Už Lietuvą, vyrai“ per vienais metais įvykusias gėjų eitynes. Tąkart policijai netgi teko nešte išnešti politiką iš įvykio vietos.

Tada tuometinis generalinis prokuroras Darius Valys kreipėsi į Seimą – paprašė leisti suvaržyti Seimo nario P. Gražulio laisvę administracinio teisės pažeidimo byloje. Dėl politiko elgesio per gėjų eitynes tai padaryti jį paprašė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.