Mišrios Seimo narių grupės nariui Petrui Gražuliui Seime dirbti padės buvęs Seimo narys Naglis Puteikis.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) atstovui Valiui Ąžuolui patarinės buvusi Seimo narė Levutė Staniuvienė.

Gediminas Kirkilas, Juozas Bernatonis

Lietuvos socialdemokratų darbo partijos (LSDDP) nario Zigmanto Balčyčio patarėju tapo buvęs parlamentaras Juozas Bernatonis. O jo kolegos partijoje Andriaus Palionio – Gediminas Kirkilas.

Su valstiečiais žaliaisiais į Seimą išrinkta socialdarbietė Rimantė Šalaševičiūtė tarp padėjėjų įdarbino buvusią LVŽS Seimo narę Audronę Jankuvienę.

Delfi jau rašė, kad Darbo partijos nariui Vytautui Gapšiui padės į šį Seimą nepatekęs Artūras Skardžius ir dar ankstesnės kadencjos Seimo narė Vilija Filipovičienė.

Parlamentarui Česlavui Olševskiui iš Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-krikščioniškų šeimų sąjungos Parlamente padeda buvusi Vilniaus tarybos narė, propagandinės rusiakalbės televizijos kanalo „Pervyj Baltiskij žurnalistė Romualda Poševeckaja.

Laurynas Kasčiūnas, Arūnas Gumuliauskas

LVŽS atstovas Eugenijus Jovaiša savo komandoje įdarbino net du buvusius parlamentarus – Vidą Ačienę ir Arūną Gumuliauską.

Iš Seimo pasitraukus LVŽS lyderiui Ramūnui Karbauskiui, jo vietą užims buvusi Seimo narė Asta Kubilienė. Ji turėjo dirbti Aurelijaus Verygos ir Arvydo Nekrošiaus patarėja.

LVŽS frakcijos seniūnė Aušrinė Norkienė savo komandoje taip pat įdarbino jau minėtą V. Ačienę. Jos komandoje vietos atsirado ir dar vienai buvusiai Seimo narei – Audronei Jankuvienei.

TS-LKD atstovei Paulei Kuzmickienei Seime patarinės partijos kolegos Valdo Benkunsko žmona Vismantė Benkunskienė.

LR Sveikatos apsaugos ministro patarėja Nendrė Černiauskienė

Buvusiam Biržų merui Valdemarui Valkiūnui patarinėja skandalingai darbo netekusi buvusi sveikatos apsaugos ministro patarėja Aurelijaus Verygos patarėja, Liaudies partijos kandidatų sąrašo numeris 1 – Nendrė Černiauskienė.

Kai kurie Seimo nariai įdarbino anksčiau kitiems Seimo nariams pagelbėjusius žmones. Tarp Andriaus Navicko padėjėjų – buvusi Andriaus Kubiliaus padėjėja Jovita Morkūnaitė. Tarp Arūno Valinsko padėjėjų – du specialistai, anksčiau dirbę pas Mykolą Majauską – Žilvinas Labanas ir Gražina Sermontė.

Seimo nario padėjėjo alga (be priedo už tarnybos Lietuvos valstybei stažą) svyruoja nuo 986 iki 2076 eurų „ant popieriaus“.