Šaltiniai kalba, kad jam matuojamas užsienio reikalų ministro postas.

Kaip rašoma pranešime spaudai, Seimo Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų frakcija šiandien vienbalsiai frakcijos seniūnu ir frakcijos seniūno pirmąja pavaduotoja išrinko Gabrielių Landsbergį ir Radvilę Morkūnaitę–Mikulėnienę.

„Šiandien susirinko naujos kadencijos Seimas. Visos valstybės gyvenime, o taip pat ir mūsų partijos bendruomenės, verčiamas naujas puslapis. Dirbsime, kad pateisintume rinkėjų mums suteiktą mandatą. O asmeniškai, kaip ne kartą esame sakę, atiduosime visas jėgas ten, kur tuo metu būsime labiausiai reikalingi“, – sakė TS–LKD seniūno pirmoji pavaduotoja R. Morkūnaitė–Mikulėnienė.

Ketvirtadienį valdančioji koalicija nusprendė, kad penktadienį vyksiančiame Seimo posėdyje bus renkami tik du naujo Seimo pirmininko pavaduotojai, kiti – jau ateinančią savaitę.

TS-LKD į šią poziciją siūlo parlamentarą Jurgį Razmą.

Delfi primena, kad Liberalų sąjūdžio frakcijai vadovauti turėtų Eugenijus Gentvilas, Laisvės partijai – Ieva Pakarklytė.

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) frakcijos seniūnų jau patvirtintas Algirdas Sysas, Darbo partijos – Vigilijus Jukna. Tikėtina, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai (LVŽS) vadovaus Ramūnas Karbauskis.