Sunerimo kaimynai

Pirmadienio rytą, apie 7 valandą, sunerimę kaimynai kreipėsi į Bendrąjį pagalbos centrą ir pranešė, kad jų kaimynė jau dvi dienas niekam neatidaro durų, už durų nieko nesigirdi, žmonės baiminasi, kad kaimynei sušlubavo sveikata ir reikalinga medikų pagalba.

Netrukus Bendrasis pagalbos centras į nelaimės vietą pasiuntė ugniagesius gelbėtojus, greitosios medicinos pagalbos medikus bei policijos pareigūnus.

Lipo kopėčiomis

Atvykę pareigūnai bandė prisibelsti į duris, tačiau už jų nebuvo nieko girdėti. Įtarę, kad moteriai gali būti sutrikusi sveikata, pareigūnai nutarė patekti į butą ne pro duris.

Buvo įvertinta situacija ir nutarta, kad ugniagesiai į butą galės patekti pro pravirą langą ar balkono duris. Netrukus vienas ugniagesys ištraukiamosiomis kopėčiomis užlipo ir pateko į butą.

Gulėjo ant grindų

Ugniagesiui įėjus į vidų moteris gulėjo ant grindų. Ugniagesys atrakino buto duris ir į vidų įleido medikus bei policijos pareigūnus.

Tačiau staiga atsikėlusi moteris pradėjo plūstis, iškoneveikė jai į pagalbą atvykusias tarnybas, atsisakė bendrauti, jokios informacijos apie save nepateikė, tik piktinosi kaimynų veiksmais ir tarnybų pagalba.

Įvykį toliau aiškinasi policijos pareigūnai.