Ji taip pat pripažįsta, kad jos vadovaujamas Liberalų sąjūdis tikisi padvigubinti per pirmąjį rinkimų turą užsitikrintų mandatų skaičių.
„Nesunku, žinojau (už ką balsuoti – ELTA)“, – ketvirtadienį po balsavimo žurnalistams sakė liberalų lyderė.

„Mano pagrindinis reikalavimas yra tas, kad tai būtų sąžiningas žmogus, kuris tikrai dirbtų tiek miestui, tiek matytų nacionalinės politikos bendrą vaizdą. Tas reikalavimas yra ne tik kandidatui mano apygardoje, bet visiems kandidatams“, – kalbėjo V. Čmilytė-Nielsen.

Jos teigimu, per pirmąjį turą 6 Seimo nario mandatus užsitikrinęs Liberalų sąjūdis parlamentarų skaičių po antrojo turo tikisi padvigubinti.

„Po pirmojo turo turėdami 6 mandatus, tikiuosi, kad po antrojo tų mandatų skaičių padvigubinsime“, – teigė Liberalų sąjūdžio pirmininkė.

Kalbėdama apie savo pačios galimybes, V. Čmilytė-Nielsen sakė, kad kova su konservatorių atstovu Mykolu Majausku, tikėtina, bus apylygė.

„Nesu tikra, ar laimėsiu, bet esu tikra, kad bus apylygė kova.

Tikiuosi, kad Senamiesčio-Žvėryno gyventojai savo pasitikėjimą atiduos man“, – teigė liberalė, patikinusi, kad apygardos rinkėjams stengėsi skirti kuo daugiau laiko.

V. Čmilytė-Nielsen balsuoja už Saulės vienmandatėje apygardoje iškeltą kandidatą. Ten varžosi save išsikėlęs Domas Griškevičius ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas Valerijus Simulikas.

Pati V. Čmilytė-Nielsen dėl Seimo nario mandato kovoja vienmandatėje Senamiesčio-Žvėryno apygardoje, kur rinkėjų pasitikėjimą pelnyti taip pat bando konservatorius M. Majauskas.