Antrosios išankstinio balsavimo dienos duomenimis, jie yra dvigubai aktyvesni nei per pirmąjį rinkimų ratą- kai balsavo 1,52 proc., arba 36 tūkstančiai 759 rinkėjai.

Aktyviausi kol kas yra Centro – Žaliakalnio rinkimų apygardos rinkėjai, kur savo balsą atidavė 5, 75 proc. rinkėjų (2 tūkstančiai 184 rinkėjai). Nedaug atsilieka Senamiesčio – Žvėryno rinkimų apygarda, kur balsavo 5,29 proc. rinkėjų (1 tūkstantis 858 rinkėjai).

Antrosios išankstinio balsavimo dienos duomenimis, pasyviausi yra Panerių – Grigiškių, Raudondvario rinkimų apygardų rinkėjai, kur balsavo 1,14 proc. (373 rinkėjai) ir 1,31 proc. rinkėjų (421 rinkėjai).

Kaip ir prieš dvi savaites, balsuoti iš anksto galima net keturias dienas – spalio 19-22 dienomis – nuo 7 iki 20 valandos.

Galimybę balsuoti iš anksto turi rinkėjai, kurie dėl įvairių priežasčių per pakartotinį balsavimą negalės atvykti ir balsuoti rinkimų apylinkėse.

Rinkėjams, norintiems balsuoti visose išankstinio balsavimo vietose, jokia papildoma registracija nereikalinga, tereikia su savimi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, dėvėti nosį ir burną dengiančią apsaugos priemonę ir turėti asmeninį rašiklį.

Visose išankstinio balsavimo vietose gali balsuoti rinkėjai, nepriklausomai nuo jų deklaruotos gyvenamosios vietos.

Išankstinio balsavimo vietose, skirtose tik saviizoliacijoje esantiems rinkėjams, gali balsuoti išimtinai tik saviizoliacijoje esantys rinkėjai (išskyrus rinkėjus, kuriems diagnozuota COVID-19 liga (koronavirusinė infekcija).

Antrasis Seimo rinkimų turas vyks spalio 25 d.