Ketvirtadienio rytas Klaipėdos, Telšių ir Šiaulių apskrityse išauš niūrus ir lietingas, tik vėjas jau bus žymiai ramesnis nei trečiadienį. Šalies pietryčiuose dangus ryto valandomis numatomas giedresnis, drėgnesnėse vietovėse drieksis rūkas. Vyraus vėsūs orai.

Artėjant vidurdieniui ties šiaurės vakariniais Lietuvos regionais vis dar sukiosis nedidelio lietaus debesys, tirštės debesuotumas ir kituose rajonuose. Antroje dienos pusėje pradės lynoti ir Marijampolės, Alytaus, kiek vėliau ir Vilniaus apskrityse.

Vėjas šią dieną nestipriai pūs iš šiaurės rytų, šiaurės, tiesa, prie jūros jo greitis kartais pasieks 10-12 m/s. Temperatūra pasiskirstys nuo 7–9 laipsnių šilumos Žemaitijoje iki 10–12 laipsnių pietiniuose ir rytiniuose rajonuose.

Penktadienį ciklonui nykstant ir augant atmosferos slėgiui situacija gerės. Vyraus debesuoti su pragiedruliais ir sausesni orai. Vietomis truputį palis, naktį didesnė tikimybė, kad šiauriniuose bei rytiniuose rajonuose, dieną lietaus židinukai išsimėtys padrikai. Nestiprus nakties šiaurys, dieną stiprės iki vidutinių reikšmių – 6–11 m/s.

Temperatūra naktį pažemės iki 1–6 laipsnių šilumos, vietomis bus stebimos šalnos nuo 0 iki 3 laipsnių šalčio. Diena prognozuojama taip pat rudeniškai vėsi, sulauksime vos 7–11 laipsnių šilumos.

Savaitgalį šalnų neišvengsime, jos tikėtinos didesnėje šalies teritorijoje. Šeštadienis numatomas sausesnis, o sekmadienio dieną užsuks nauji lietaus debesys.