Pagal preliminarius sekmadienį vykusių Seimo rinkimų rezultatus, su Tėvynės sąjunga- Lietuvos krikščionimis demokratais (TS-LKD) mandatus iškovojo šios kadencijos Seimo narys, signataras Emanuelis Zingeris ir buvusi Europos Parlamento narė Laima Liucija Andrikienė.

Rinkimai buvo sėkmingi ir Kovo 11-osios Akto signatarams Eugenijui Gentvilui ir Kęstučiui Glaveckui, kurie pateko į naują parlamentą su Liberalų sąjūdžiu. Šiuo metu jie dirba Seimo opozicinėje Liberalų sąjūdžio frakcijoje.

Signatarai pateko į Seimą pagal partijų sąrašus, tačiau vienmandatėse rinkimų apygardose sėkmė jų nelydėjo. Į antrąjį rinkimų turą jie nepateko.

Telšių rinkimų apygardoje L. L. Andrikienė, pelniusi 13,87 proc. balsų, tarp visų kandidatų liko ketvirta. Žemaitijos šiaurinėje rinkimų apygardoje E. Zingeris surinko 8,39 proc. balsų ir irgi liko ketvirtoje pozicijoje.
E. Gentvilas mandato siekė Pilaitės-Karoliniškių rinkimų apygardoje, bet, surinkęs 11,11 proc. balsų, buvo ketvirtas, todėl iš tolesnės kovos dėl mandato iškrito.

Vienmandatėje Žirmūnų rinkimų apygardoje K. Glaveckas, gavęs 7,30 proc. rinkėjų balsų, liko trečias.