„Aš manau, kad ji buvo gana pasyvi. Laisvės partija su žmonėmis įvairiuose miestuose bendravo tiesiogiai. Mūsų tikslas buvo pabendrauti su kuo daugiau žmonių. Savaitgalį darėme dvylikos valandų diskusiją.

Jaučiamės padarę viską (...) Iš oponentų visuomet sulauki dėmesio. Dabar taip pat socialiniuose tinkluose esame narpliojami. Bet viskas gerai, suprantame, kad kažkam esame nepatogūs ir drąsiai reiškiame savo nuomonę, atstovaujame rinkėjams. Aš tikiuosi, Lietuvoje klabėsime daugiau apie ateitį, o ne praeitį, apie džiaugsmą, o ne apie pykčius ir intrigas“, – Lukiškių aikštėje po balsavimo teigė A. Armonaitė.
Paklausta, kiek Laisvės partija tikisi laimėti vienmandačių, A. Armonaitė teigė, kad partija tokių dalykų neprognozuoja.

„Atiduodame visas savo jėgas ir energiją bendravimui su žmonėmis ir mažiau užsiimame matematika, bet daugiau užsiimame politika“, – teigė ji.

A. Armonaitė taip pat neslėpė, kad reitingavo sąrašo žmonės. Kuriuos konkrečiai partijos narius kėlė į pirmas vietas, ji neatskleidė.

„Taip, reitingavau (...) Neatskleisiu tikrai“, – sakė ji.

Pirmadienio rytą prasidėjo keturias dienas truksiantis išankstinis balsavimas renkant naują Seimą. Jis vyks spalio 5–8 dienomis, nuo pirmadienio iki ketvirtadienio.

Siekiant apsaugoti rinkėjus ir rinkimuose dirbančius žmones nuo koronaviruso plitimo grėsmės viena valanda ilgėja ir komisijų darbo laikas – balsuoti išankstinėmis dienomis rinkėjai galės nuo 7 val. ryto iki 20 val. vakaro.

Tikimasi, kad tai padės sureguliuoti rinkėjų srautus bei išvengti grūsties, ypač didžiųjų miestų savivaldybėse. Kartu tai bus puiki galimybė rinkėjams susiplanuoti savo laiką, patogiai atvykti į pasirinktą vietą ir atlikti pilietinę pareigą.