Neatlaikė lentos

Sekmadienį Blandžių kaimo gyventojas svečiavosi pas dukrą, mat čia vyko bulviakasis. Vyriškis nuėjo į medinį lauko tualetą ir įlūžo. Kadangi vyriškis sveria per 200 kg, niekas jo negalėjo ištraukti.

Artimieji kreipėsi pagalbos į Bendrąjį pagalbos centrą. Netrukus į nelaimės vietą buvo pasiųsti arčiausiai įsikūrę Rugėnų ugniagesiai, taip pat atskubėjo Kėdainių ugniagesiai gelbėtojai ir greitosios medicinos pagalbos medikai.

Negalėjo pasikelti

Specialiosioms tarnyboms atskubėjus į Gegužių gatvę, paaiškėjo, kad žmogus buvo pusiau įkritęs į lauko tualetą, įstrigusi viena jo koja, vyras negalėjo pasikelti.

Ugniagesiams teko išardyti lauko tualeto konstrukcijas. Gesinimo žarna jie apjuosė žmogų, ištraukė ir perdavė greitosios medicinos pagalbos medikams.

Medikai apžiūrėjo vyrą, tačiau į gydymo įstaigą vežti nukentėjusio nereikėjo.

Nebe pirma nelaimė

Šiam vyriškiui šie metai tikrai nesėkmingi, mat gelbėtojai jį gelbėja jau antrą kartą. Vasario mėnesį šio vyro kelionė namo sekmadienio vakarą vos nesibaigė tragedija.

Sunkiai sergantis, didelį viršsvorį turintis vyras pargriuvo laukuose ir negalėjo atsikelti. Laimei, vyras su savimi turėjo mobilųjį telefoną ir sugebėjo išsikviesti pagalbą.

Padėjo gelbėtojai

Į įvykio vietą atvyko greitosios medicinos pagalbos medikai ir ugniagesiai gelbėtojai. Atvykę Rugėnų ugniagesiai žmogų pakėlė ir perdavė medikams.

Vyriškiui medikai suteikė medicininę pagalbą, šis buvo pargabentas į namus ir palydėtas į kambarį.

„Rinkos aikštė“ aplankė vyriškį ir jo gyvenimo draugę. Šie už pagalbą dėkojo ne tik medikams, bet ir ugniagesiams.

„Supraskite, mano vyras labai daug sveria. Aš jo nepakeliu. Nėra mūsų kaime tokių, kurie jį pakeltų. O jis baisiai serga. Dėkojame gelbėtojams, kad vyrą pakėlė, ir medikams, kad suteikė pagalbą. Be jų mes niekaip nebūtume išsivertę“, – kalbėjo Blandžių kaimo gyventojai.