Tiesa, o koks eismo dalyvis yra pats E. Vėlyvis? Režisierius juokėsi, kad nuolat tikrina kitų atidumą.

Laidoje buvo aptartos ir šiuo metu lietuvaičius džiuginančios miško gėrybės. Pastarosiomis dienomis socialiniai tinklai mirga nuo krepšių, pilnų baravykų. Pats režisierius tvirtino, kad ir puikiai pažįsta grybus bei tvirtino, kad mūsų miškuose nėra nė vieno nevalgomo grybo.

Laidoje buvo kalbama ir apie mokyklas. Mokiniai šiuo metu mokosi gerokai pakitusiomis sąlygomis, o dvyliktokai iš ministerijos jau pradeda girdėti ir galbūt net labai teigiamų žinių. Ministerija pradėjo svarstyti, ar nereiktų apskritai atsisakyti egzaminų.

O kokius savo egzaminus atsimena pats E. Vėlyvis? „Man atrodo, tas egzaminas buvo rusų kalbos, – kalbėjo režisierius. – Rusų kalbos egzaminą aš laikiau pavėlavęs į egzaminą. Įleido. Grynai per pažintis aš jį išlaikiau.“

E. Vėlyvis juokavo, kad praktiškai visus egzaminus taip ir išlaikė.

Kristina Pocytė, Emilis Vėlyvis

O kaip studijų laikais? „Naiviai galvodavau, kad kai kurių disciplinų man nereikės“, – kalbėjo E. Vėlyvis ir pridūrė, kad paskui suprasdavo, kad vis dėl to tų žinių reikėjo.

„Bet taip žmogus daro. Jis nukreipia dėmesį nuo vienos disciplinos, tai kažkokiai kitai duoda dėmesio dvigubai daugiau“, – pridūrė režisierius.

Savaitės naujienų apžvalgoje taip pat buvo paminėta ir Olego Šurajevo istorija. O. Šurajevas sugalvojo netikrą kandidatą į Seimą bei užsakė jo vardu reklaminių straipsnių žiniasklaidoje. „Delfi“ taip pat „užkibo ant šio kabliuko“, tačiau slystelėjo ir pats O. Šurajevas.

Vaikinas ne tik pasisavino kito žmogaus atvaizdą, vardą bei pavardę, bet ir suklastojo dokumentus.

„Įdomiausia, tai kaip jūs nesupratot šito bairio“, – nusišypsojo laidos svečias ir pridūrė, kad net ir galima atsakomybė nelabai baisi po tokio juokelio. „Man irgi baudžiaką kėlė už tą bažnyčią“, – pridūrė E. Vėlyvis.

Emilis Vėlyvis

Režisierius iš tiesų turėjo sėsti į teisiamojo suolą už reklaminį sujudimą Turgelių bažnyčioje. Taip E. Vėlyvis nusprendė pareklamuoti „Zero Live Show“.

„Na, gerai, duosit jam baudžiaką, – apie O. Šurajevą kalbėjo E. Vėlyvis. – Dabar kas antras baudžiakininkas.“

Laidoje „Jūs rimtai?“ aptariamos savaitės naujienos. Visas pokalbis – laidos įraše.