Karklės paplūdimyje dvidešimties metų mergina netyčia pastebėjo vyrą, kuris nusimovęs kelnes ir žiūrėdamas į ją tenkino savo lytinę aistrą. Tai įvyko 10 valandą ryto, mergina čiupo telefoną ir paskambinusi draugui papasakojo, kas vyksta. Laimei, šis buvo netoliese ir pas draugę atbėgo.

Per tą laiką vyras spėjo apsirengti, bet pasišalinti jam nepavyko. Jaunuolis ekshibicionistui neleido niekur pabėgti, kol atvyko policijos ekipažas.

Klaipėdos policijos atstovė Andromeda Grauslienė LNK žurnalistams sakė, kad vyras buvo atgabentas į komisariatą.

„Už tokį nusižengimą gali grėsti bauda, areštas arba netgi laisvės atėmimas iki 2 metų“, – apie galimą nuobaudą pasakojo policijos atstovė.

Pareigūnai nustatė, kad sulaikytas vyras buvo blaivus, anksčiau už tokias išdaigas jis nebuvo įkliuvęs. 63 metų įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Uostamiesčio policijai tokių pažeidėjų įkliūna bene kiekvieną vasarą.

„Ko ne kiekvieną sezoną Klaipėdos mieste ir visoje jos apskrityje tokių atvejų pasitaiko. Ne tik paplūdimiuose, jie pasireiškia ir parkuose, gyvenamosiose vietovėse. Taigi tokių žmonių turime bene kiekvieną sezoną“, – LNK žinių žurnalistams sakė Klaipėdos policijos atstovė.

Psichoterapeutas seksologas Viktoras Šapurovas sakė, kad geriausia yra tokius asmenis pamačius, juos tiesiog ignoruoti.

„Sunku net įsivaizduoti, kad jie gali kelti pavojų, čia su prievarta niekaip nėra susiję. Jiems reikia tiesiog pamatyti stiprią emocinę reakciją, viskas padeda susijaudinti“, – pasakojo ekspertas.