„Mano pareigos yra Seimo nario patarėjas, dirbsiu 40 valandų per savaitę. Pateikiau prašymą ir gavau leidimą eiti ir kitas pareigas. Esu dar savo įkurtos televizijos projektus kuriančios bendrovės UAB "TV PRO media" direktorius ir neseniai įkurtos kyokushin karate mokyklos įkūrėjas“, - sakė pats K. Krivickas.

„Čia mano sena svajonė - turėti savo kyokushin karate mokyklą ir mokyti vaikus šio rytų kovos meno, perduoti savo patirtį ir žinias. Praėjusiais metais tapau antrojo dan juodojo diržo meistru. Man jau virš 40-ies. Norisi visuomeninės veiklos, kuri įprasmintų nueitą kelią.“, - Delfi sakė K. Krivickas.

Žurnalisto magistrinį išsilavinimą turintis politikas paskutiniu metu dirbo koordinatoriumi Centro partijoje.

„Turėjau ten terminuotą sutartį iki liepos 29-osios“, - sakė pats K. Krivickas.

Klaipėdoje vienmandatėje į Seimą išrinktas parlamentaras N. Puteikis anksčiau savo patarėja Seime buvo įdarbinęs žurnalistę ir laidų vedėją Rūtą Janutienę.

Ji kandidatavo praėjusį rudenį vykusiuose rinkimuose į Seimą nuo Centro partijos Žiemgalos vienmandatėje apygardoje, tačiau į parlamentą nepateko.

Parlamentarės mandato neiškovojusią R. Janutienę tuomet patarėja prisiėmė N. Puteikis.

Į politiką pasukusi moteris tapo partijos nare ir net buvo įvardinta kaip Centro partijos – Tautininkų kandidatė į Seimą.

Tačiau tarp N. Puteikio ir R. Janutienės perbėgus juodai katei, parlamentaras savo patarėją iš pareigų Seime atleido.

Pati R. Janutienė savo Facebooke tokius N. Puteikio veiksmus apibūdino sekančiai: „Daugiau komentarų nebus, o čia informacija: praėjusią savaitę galutinai žlugus deryboms dėl plataus nesisteminių partijų susivienijimo, mano antikorupcinės programos nuostatoms neįtilpus į rinkimų programą, atsisakiau kandidatuoti Centro partijos sąraše, išstojau iš Centro partijos, o šiandien buvau už tą savo asmeninį apsisprendimą atleista iš darbo kaip netekusi Naglio Puteikio pasitikėjimo. Seime kaip ir gilioje feodalinėje Lietuvos provincijoje, jei nesi partinis, tai ir neturi darbo. Taip neturėtų būti. Kitaip galvojantys neturėtų būti baudžiami, nes nuo to prasideda korupcija. Tada "savam, partiniam" taikomos kitos taisyklės, nei likusiems“.

Delfi pasiteiravus, kaip ji vertina naująjį buvusio politikos bendražygio pasirinkimą, R. Janutienė apie K. Krivicko įdarbinimą Seime teigė: „Įstatymai numato tokią Seimo nario teisę: pasirinkti politinio pasitikėjimo pagalbininkus“.

Internetinę televiziją neseniai įkūrusi R. Janutienė teigia politikos neišsižadanti.

„Vyksta labai viltingi visai Lietuvai procesai, į kuriuos esu įsitraukusi jau daugiau nei metai. Mano tikslas nuo pat įsijungimo į politinę veiklą buvo sukurti alternatyvą partinių gaujų valdomai Lietuvai“, - į Delfi klausimą, ar ir su kokia partija kandidatuos šį rudenį į Seimą, atsakė R. Janutienė.